4.3.2024. 20:28
0
Zbog otvaranja jednog od najvećih retail parkova u BiH porasla potražnja za stanovima
FOTO: screenshot/youtube
U Bihaću se uskoro otvara jedan od najsavremenijih trgovačkih parkova ovog dijela Evrope – Bišće park.

Kako saznaje BiznisInfo.ba, u toku su finalni radovi na završetku ovog objekta, a prema nekim najavama, otvaranje bi moglo uslijediti već krajem ovog ili narednog mjeseca.

Ovo će biti najreprezentativniji objekat ove vrste u Bihaću, a objekat će se nalaziti blizu centra grada.

Bišćani, turisti, cijela Krajina, kao i granična područja Hrvatske, moći će uživati u kupovini i druženju.



Posjetioci će imati na raspolaganju posjetiti brojne atraktivne brendove poput LC Waikikija, Pepca, NewYorkera, Mlinara, dm-a, Dresscoda, Sport Visiona, DexyCo, Techno Shopa i mnogih drugih.

Tu će se nalaziti i supermarket lanca Fortuna marketi. Retail park će kompleksom na čak 40 hiljada kvadratnih metara i svjetskim sadržajima pružiti mnogo više od tradicionalnog šoping iskustva, a cilj je da postane omiljeno mjesto druženja za sve generacije.

Mnoge kompanije koje će imati radnje u ovom centru već traže radnike. Naime, Bišće Park će donijeti više od 300 novih radnih mjesta i privući brojne turiste i posjetioce u Bihać i Krajinu.

Kako piše BiznisInfo.ba, zbog nedostatka radne snage mnogi uposlenici će doći iz drugih mjesta. Stoga je u Bihaću ovih dana pojačana potražnja za stanovima gdje će se smjestiti novi stanovnici ovog grada.

Ukupna vrijednost investicije je oko 20 miliona KM.

Poklon posjetiocima je i veliki centralni trg koji se gradi na 1.000 kvadratnih metara. Posjetioci Bišće Parka će moći uživati u preko 13 hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora koji je pokriven brzim internet pristupom.

Investitor je kompanija ANH Capital Investment.

Vlasnici ove firme su kompanija “Petrol-P” Bihać i “Leburić-komerc” Prnjavor. Vlasnica firme “Petrol-P” je Fatima Prošić dok iza “Leburić-komerca” stoje Milan i Dragan Leburić.

Bihać
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.