7.3.2024. 22:38
1
Organizatori otpora podržali Gavrankapetanovića: "Dino Konakoviću, Vaši koalicioni partneri Damir Hadžić i Nermin Nikšić hoće da postavljaju ljude koji nemaju ni certifikat"
Dobili ste izbore na osnovu prethodne vlasti koji su prodali reviziju za agresiju i naše mrtve kao i na osnovu nerada u UKC Koševo (KCUS), poručili su aktuelnim vlastima Organizatori otpora 1992-1995. godine.

"Sada gospodine Konakoviću, vi koji niste u stanju zadržati što vam je pripalo, kako ćete braniti onda naše interese?

Dino Konakoviću, Vaši koalicioni partneri Nermin Nikšić, Damir Hadžić i drugi hoće da postavljaju ljude koji nemaju ni certifikat, a kamoli diplome kao nas uvaženi profesor Gavrankapetanović.

Na mjesto koje pripada našem gaziji u bijelom hoćete da dovedete dr. Mekića koji je 90-tih godina pregledao srpske specijalce koji su preko Drine kretali na Istočnu Bosnu i Srebrenicu.

Ministar Rimac iz Livna, čiji predsjednik stranke govori da smo mi ubijali njegov narod, ne da saglasnost profesoru Gavrankapetanoviću, a dao je bivšoj direktorici koja ni diplome nije imala.

Kao što smo 92-95. pomno pratili agresora tako i danas pratimo vaše zakulisane radnje i igre. Gospodo na vlasti ne prelazite crvenu liniju", poručuju iz udruženja Organizatora otpora agresiji na Bosnu i Hercegovini.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.