8.3.2024. 17:24
0
Sarajevski policajci na bolji svijet ispratili majku Muhidina Pivodića, kolege kojeg je ubio Anel Ćemo
Na Gradskom groblju Vlakovo danas je obavljena dženaza Emina Drašković, majke Muhidina Pivodića, policajca koji je prije 11 godina ubijen tokom osiguravanja pravoslavne crkve Hram svetog Nikolaja u Reljevu.

Dženazi su prisustvovali brojni pripadnici MUP-a KS, Muhidinove kolege. 

- Danas smo na bolji svijet ispratili majku našeg rahmetli kolege Pivodić Muhidina. Da im Allah podari lijepi Džennet - napisao je Sadik Ećo, predsjednik Sindikata policije Kantona Sarajevo i komandir PS Dobrinja.

Podsjetimo, Pivodić je ubijen tokom osiguravanja pravoslavne crkve Hram svetog Nikolaja u Reljevu. Za ubistvo je osuđen Anel Ćemo na dugotrajnu kaznu zatvora u trajanju od 34 godine.

- Iako je ubica našeg Muhidina iza rešetaka i osuđen je na kaznu dugotrajnog zatvora, naša bol i pored tih saznanja i nakon toliko vremena nije prošla. 

Muhidin je ubijen samo iz razloga što je nosio policijsku uniformu i radio svoj posao - rekao je ranije Sadik Ećo, predsjednik Sindikata policije Kantona Sarajevo.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.