12.3.2024. 11:54
1
Forto: Kada prva osoba iz EU kaže da je BiH za godinu napravila više nego za prethodnih deset, postavite sebi jedno pitanje: Šta je novo u toj zadnjoj godini? Trojka
Nižu se reakcije na objavu predsjednice Evropske komisije Ursule von der Leyen koja je saopćila da Evopska komisija daje preporuku za otvaranje pristupnih pregovora sa Bosnom i Hercegovinom. Reagovao je i predsjednik Naše stranke Edin Forto.

Poručio je da kada prva osoba iz Evropske unije kaže da je Bosna i Hercegovina za godinu napravila više nego za proteklih 10, postavite sebi jedno pitanje: Šta je novo u toj zadnjoj godini?

"Trojka. SDP BiH, Narod i Pravda i Naša stranka", odgovorio je na svoje pitanje.

Forto je istakao da je preporuka Evropske Komisije poslana.

"Sada čekamo odluku Vijeća Evrope 21. marta. Čestitam svima koji su pomogli da dođemo do ove preporuke, ali posao nije završen", kazao je na kraju Forto.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.