29.3.2024. 9:47
1
Puljić o navodnom hapšenju Dodika: "Vidio sam sinoć kako se prebacuju na aerodrom borbeni helikopteri, dronovi, SWAT teams..."
Ivica Puljić, dugogodišnji bh. novinar i dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, prokomentarisao je na društvenoj mreži X navode predsjednika RS Milorada Dodika koji jučer u Narodnoj skupštini RS izjavio da ima informacije kako se Amerikanci spremaju da ga uhapse.

Puljić je ironično napisao kako je vidio da se na aerodrom prebacuju SWAT timovi, dronovi, borbeni helikopteri...

- Kaže Dodik da će ga Amerikanci danas uhapsiti. Zato sam ja sinoć vidio kako se užurbano prebacuju na aerodrom Navy Seals, SWAT teams, borbeni helikopteri, dronovi ... Upitah gdje će ovako naoružani, rekoše mi u trku "idemo hapsiti Dodika." Kratko rekoh - sretno!, napisao je Puljić.

Dodao je kako "Amerikanci šalju mornaricu", te je poručio da se nada da "neće zagaditi Vrbas".


(Ajdin B.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.