29.3.2024. 20:51
0
Vučić o dešavanjima u RS-u i "pomahnitalom" Dodiku: Pokušat ću da ga zamolim da vodi politiku mira
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je u petak konferenciju za novinare, a na kojoj se dotakao i dešavanja u BiH.

Govoreći o situaciji u RS, Vučić je rekao da je ona "uzavrela" i da on nije uvijek saglasan s onim što predsjednik tog bh. entiteta Milorad Dodik radi.

- Ali kada vidim kako to ide i u kom pravcu ide o čemu se u Srbiji ne izvještava, pitaću šta ćemo kada ukinu sve banke, i kad poštanskoj štedionici budu rekli ne možete raditi s tim i tim entitetom, jer su pod sankcijama. Tako veliki rade. Sve mimo prava. Pokušat ću da zamolim Dodika da vodi politiku mira, politiku spuštanja tenzija iako ne mislim da imam pravo. Pokušat ću iz prijateljskih pobuda, ali to neće promijeniti njihov odnos prema njemu - istakao je Vučić.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.