7.4.2024. 20:06
0
Zlatko Dalić kreće na hodočašće u Međugorje
Selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ponovo je krenuo na hodočašće.

Pješice planira iz rodnog Livna otići u Međugorju. Dalić (57) već godinama hodočasti. Put od 120 kilometara prelazio je pješice nakon što je Hrvatska ostvarivala svoje najveće nogometne uspjehe.

Njegova je fotografija osvanula na Facebook stranici sela Podhum.

"Selektor Zlatko Dalić ide i ove godine na hodočašće u Međugorje. Sretan mu put", stoji u objavi.



Dalić je često u svojim izjavama isticao koliko mu religija znači u životu. Rekao je i da tokom utakmica u džepu nosi krunicu. Hrvatska reprezentacija ima pripreme od 26. maja, dvije prijateljske utakmice početkom juna (Sjeverna Makedonija i Portugal), a onda Evropsko prvenstvo, koje kreće 14. juna.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.