8.4.2024. 22:04
0
Nestali Hamza Muminović navodno viđen u džamiji u Kiseljaku
Hamza Muminović (20) čiji je nestanak porodica prijavila policijskoj upravi Novi Grad Sarajevo viđen je u Kiseljaku u džamiji Han Ploča, izvjestila je Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo.

- Danas u 17:50 sati nadzorne kamere džamije na Han ploči u Kiseljaku su zabilježile Hamzu koji je ušao u džamiju i obavio Ikindiju namaz o čemu nas je obavijestio i efendija pomenute džamije, a nakon toga građani su ga primjetili kako pješači u pravcu Kiseljaka u naselju Brnjaci. 

O svemu smo upoznali Policijsku upravu Novi Grad Sarajevo, Operativni centar civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo kao i Policijsku stanicu Kiseljak. Fotografije su autentične sa nadzornih kamera u džamiji.

Ovom prilikom apelujemo na sve naše sugrađane ukoliko primjete Hamzu da obavjeste najbližu Policijsku upravu na broj 122 ili na naš dežurni broj +38762112700 - poručili su iz GSS-a.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.