29.4.2024. 13:11
0
Akcija "Kode" - Policija saopćila detalje hapšenja Branislava Janjića: U toku pretresi kuća i stanova
Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopćili su detalje hapšenja Branislava Janjić, za kojim je raspisana crvena Interpol potjernica u predmetu "Kode", a koji se dovodi i u vezu s grupom Darka Eleza.

- Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su dana 29.04.2024. godine u okviru nastavka operativne akcije kodnog naziva „KODE“, lišili slobode lice inicijala B.J. iz Istočnog Novog Sarajeva, za kojim je bila raspisana Međunarodna potjernica zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ - navedeno je iz PU Istočno sarajevo.

Na osnovu naredbe Okružnog suda u Istočnom Sarajevu i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u toku su pretresi kuća, stanova i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni. 

Nakon kriminalističke obrade bit će predat postupajućem tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.