23.5.2024. 9:17
0
Udruženja žrtava dale podršku Bećiroviću: "Miloradu Dodiku poručujemo da se vrati na postavke iz perioda 1998.- 2006.godine"
FOTO: ARHIV
Iz Udruženja žrtava i svjedoka genocida i udruženja "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" ističu, nakon jučerašnjih novih uvreda od strane Milorada Dodika koje su ovog puta upućene predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Denisu Bećiroviću, nekoliko činjenica koje su Dodiku poznate.

"Dr. Denis Bećirović je predsjedavajući Predsjednistva Bosne i Hercegovine, te u tom kapacitetu zastupa interese naše države. U konkretnom slučaju kada je u pitanju Rezolucija o genocidu, koja će se danas naći na sjednici Generalne Skupštine UN, dr. Denis Bećirović iznosi argumentovane činjenice utvrđene pred međunarodnim sudovima.", naveli su iz udruženja.

Bećirović će, kao i svaki izabrani svaničnik u našoj zemlji, kako dodaju, imati punu podršku, sve dok se na taj način štite interesi države i interesi žrtava.

"Miloradu Dodiku poručujemo da se vrati na postavke iz perioda 1998 - 2006 godine i prestane lagati, prevashodno, srpski narod u BiH", zaključili su.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.