25.11.2015. 15:53
0
Evo koliko para su Severina i Kebin sin zaradili od svadbe
Nekoliko dana nakon svadbe godine, Severina i Igor Kojić polako svode račune i imaju mnogo razloga da zadovljno trljaju ruke jer, kako se priča, u novcu i poklonima su dobili više od 250.000 eura.

Budući da se spekulisalo da će venčanje koštati između 50 i 80 hiljada eura, prosta računica kaže da su hrvatska pjevačica i njen suprug zaradili najmanje 170.000 eura.  A još kada se ima u vidu da je Dragan Kojić Keba izjavio da će platiti sve troškove svadbe i da je to njegov poklon mladencima, onda su Seve i Igor zaista “dobri” cijelih 250 hiljadarki.

U hotelu “Crowne Plaza” je bilo više od 500 zvanica, i matematika pokazuje da su mladenci od svakog gosta dobili 500 eura.

Kada se pogleda ko je sve bio na svadbi, od sportista do pjevača, možda je ova cifra i veća.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.