12.2.2016. 20:07
0
Benzema priznao da je lagao Valbueni o seks snimku
Karim Benzema priznao je kako je lagao saigraču iz reprezentacije Mathieuu Valbueni o tome da je vidio seks snimku s kojom je Valbuena ucijenjen, piše francuski Le Parisien.

Francuski list donosi rečenice koje je Benzema izgovorio sudiji 28. januara na saslušanju:

"Trebao sam mu reći da nisam vidio snimku. Pravio sam se važan, glumio sam. Kao kad opisujete film koji nikad niste vidjeli. Nikada nisam vidio navodnu snimku", piše Le Parisien.

Podsjetimo, Benzema je pod sumnjom da je zajedno s nekoliko nepoznatih muškaraca pokušao ucijeniti Valbuenu seks snimkom.

Obojica su do daljnjeg zbog toga suspendovani iz reprezentacije, a Valbuena je jednom prilikom rekao kako mu se Benzema kleo u život svoje kćerke da je vidio cijelu snimku.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.