26.10.2016. 22:08
0
Obrt situacije: Angelina Jolie pod istragom
Socijalna služba u Los Angelesu sada se “bavi” slučajem Angeline Jolie!

Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie fascinira javnost, a nakon priče da FBI istražuje glumca, sada je Odjeljenje za djecu i porodicu okruga Los Angelesa saopštilo da je pod istragom oskarovka Angelina, piše “Mondo“…

Incident u kome je Pitt navodno udario najstarijeg sina para, Medoksa (15), više nije fokus istrage, ali sada ta služba sprovodi istragu o ponašanju glumice.

“U fokusu istrage su mnogi drugi incidenti koji su se odigrali pred djecom, odnosno žučne svađe roditelja pred maloljetnim licima. Vidjećemo da li postoji osnova za pokretanje nekakvog procesa protiv glumice“, rekao je izvor portala “TMZ”…

Isti portal ne precizira da li se došlo do novih saznanja od skandalima u porodici Jolie – Pitt, zbog kojih je odjednom interesovanje istražnih organa prebačeno sa glumca na glumicu.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.