28.11.2016. 18:28
0
Poznata glumica u 94. godini: Ne tražim ozbiljnu vezu, ali malo zabave mi ne bi škodilo
Devedesetčetvorogodišnja Betty White, američka glumica, pjevačica, voditeljka i pisac, ne krije da joj nedostaje muško društvo.
Njen hobi su muškarci i još uvijek ima želju da ide na sastanke, ali budući da ima 94 godine, kaže da niko nema hrabrosti za to. 

"Ko će pozvati 94-godišnjakinju na sastanak? To niko ne bi uradio", kaže Betty, koja se udavala tri puta. 

"Ne tražim ozbiljnu vezu, to mi u ovim godinama ne treba. Fokusirana sam na posao, ali malo zabave mi ne bi škodilo", dodala je ona. 

Betty s televizijskim producentom Dikom Barkerom nije izdržala ni godinu dana, pa se razvela 1945. godine.

Dvije godine izdržala je s glumačkim agentom Laneom Alenom, a s televizijskim voditeljem Alenom Ludenom bila je u braku od 1963. do njegove smrti 1981. godine.

(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.