7.12.2016. 15:12
5
Nele Karajlić tvrdi da je Nikola Tesla njegov rođak
Nele Karajlić, nekadašnji član Zabranjenog pušenja, rekao je u jednoj emisiji u Srbiji da mu je Nikola Tesla rođak, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

"Imam jednu malu prednost u odnosu na druge istraživače, a to je činjenica da dobar dio moje familije dolazi iz tog dijela svijeta. Moja kombinacija je Knin-Grahovo, a njegova Smiljane. Tako da nam nije potreban Facebook da pronađemo familiju. Imao sam dosta podataka od familije. Nisam dugo ni znao da među nama ima ta veza dok prije desetak godina nije sprovedena ona anketa 10 najznačajnijih Srba".

"Ja sam na broj jedan stavio Ivu Andrića, a na dva Teslu. Odmah me je moja rođaka iz Beograda zvala i rekla: 'Kako te nije sramota, rođaka nisi stavio na prvo mjesto'. Tako sam i saznao. Da sam znao, protežirao bih ga", otkrio je Nele u Jutarnjem programu.

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.