19.4.2017. 9:00
0
Viki isprozivala Severinu
U emisiji “Zvezde Granda” često dolazi do sukoba među žirijem, a gotovo u svakoj raspravi učestvuje Viki Miljković.

U posljednjoj emisiji, pjevačica je ušla u raspravu sa Acom Lukasom zbog jednog takmičara, piše “Expressmag“.
 
Međutim, deblji kraj nije izvukao ni Aca, ni kandidat već njena kolegica Severina.

Naime, najprije se povela polemika kada je jedan kandidat otpjevao numeru Saše Kovačevića u narodnjačkom fazonu.

Nakon njegovog izvođenja najglasiniji je bio Aca Lukas koji je rekao da je to užas i da pjesme ne može i ne smije da kvari trilerima ako je u pitanju pop žanr.

Tada se umiješala Viki i rekla kako je za nju to odlično, te da je pjevao kao što se i pjeva, tačnije grčku verziju pjesme koja nije pop već folk. Aca je i dalje siktao, a Bosanac je podržao mišljenje Viki Miljković.

–Pop pjevači pjevaju više folk melodije nego mi narodnjaci. Severina pjeva veće narodnjake nego ja! Ali se to zove pop pjevač jer je to kobajagi kul! Žena je narodnjak, a vi kako hoćete – rekla je Viki u čemu su je podržali Bekuta i Bosanac, dok je Lukas rekao da govori gluposti!

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.