28.4.2017. 13:30
0
Kćerka legendarnog rokera otkrila: Majka me je strpala u ludnicu… Da to nije napravila, danas ne bih bila živa
Kelly Osbourne, kći legendarnog engleskog rokera Ozzyja Osbournea u svojim novim memoarima “There Is No F**king Secret: Letters From a Bada** B**ch” otkrila je kako ju je svojevremeno vlastita majka Sharon strpala na odjel psihijatrije.

“Držali su me zaključanu tri dana. Bila sam apsolutno prestravljena. Morala sam nositi papirnate papuče jer su se doktori bojali da bih se pomoću vezica s vlastitih cipela mogla objesiti. U sobi nisam smjela imati ni običnu kašiku jer je svaki metalni predmet za mene bio potencijalno opasan”, piše 32-godišnja Kelly u knjizi, a prenose strani mediji.
 
Dodala je kako joj je majka Sharon tim radikalnim potezom doslovno spasila život.

Osbourne je već neko vrijeme čista, a za svoju ovisnost krivi isključivo sebe, piše “Jutarnji“…

“Tata i odrastanje pod povećalom javnosti nemaju apsolutno nikakve veze s tim. Droga, tablete i alkohol bili su moj bijeg od stvarnosti. Danas probleme ipak riješavam drugačije. Naučila sam biti pozitivna i svaki dan radim na sebi. Ima tu još puno posla”, zaključila je Kelly.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.