8.3.2019. 12:47
0
Preminula najljepša tinejdžerka na svijetu
Manekenka Lotte van der Zee iz Holandije, koja je pobijedila na izboru za najljepšu tinejdžerku svijeta 2017. godine, preminula od posljedica srčanog udara.

Ona je doživjela infarkt dan prije svog 20. rođendana. Naime, manekenka je iznenada pala na skijanju u Vestendorgu u Austriji, na koje je otišla proslaviti rođendan.

Holandska ljepotica umrla je u srijedu poslije dvije sedmice provedene u komi.

- Naš biser, naše sve je umrlo u srijedu uvečer, 6. marta, u 22.47 sati. Ne možemo vjerovati da naša draga Lota nije više s nama. Slomljeni smo - napisali su neutješni roditelji, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.