25.9.2019. 18:38
0
Demi Moore: Nisam htjela da okrivim Ashtona, samo sam rekla svoju istinu
Hollywoodska glumica Demi Moore podigla je veliku prašinu izdavanjem biografije “Inside out”. Mediji su se naročito fokusirali na dio u kojem je otkrivala detalje iz brakova sa glumcima BruceomWillisom i Ashtonom Kutcherom.

Demi je otkrila kako je zbog Ashtona imala seks utroje jer je željela da mu udovolji, kao i da joj je bio nevjeran. Američki medji su prenijeli Ashtonov tvit “Htio sam da tvitnem nešto loše, ali sam onda vidio svog sina, kćerku i ženu i izbrisao sam ga”, navodeći da se odnosi na Demine “optužbe”.

Ona je gostujući kod Ellen ispričala kako se čula sa Kutcherom i rekla mu šta će napisati u biografiji.

“Nervozna sam zbog ljudi o kojima sam pisala. Stavila sam se na njihovo mjesto, ali osjećam se dobro zbog mog ugla gledanja. Nikoga nisam željela da krivim niti da učinim da izgleda kao da je zao. Knjiga je o meni, o mom pravazilaženju stvari i mom uglu gledanja. Čak i moje ćerke nisu zadovoljne zbog biografije jer imaju drugačiji pogled na stvari naročito na dio u kojem sam pisala o tome kako jedno vrijeme nisu pričale sa mnom”, rekla je Demi.

Ona je priznala da je bila “zavisna o Ashtonu” te da je htjela sve da uradi da sačuva njihovu vezu.

Ispričala je da je sa Bruceom, sa kojim ima tri ćerke, u sjajnim odnosima.

Iako su ranije ove godine mediji pisali da je u vezi sa ženom, Demi je Ellen rekla da nije u vezi već da je posvećena psima, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.