27.7.2022. 10:32
0
Bračni par Zelenski pozirao za Vogue: "Invazija je ojačala naš brak"
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena Zelenska dali su u Kijevu televizijski intervju kontroverznom britanskom novinaru i voditelju Piersu Morganu.

U foršpanu intervjua koji bi se trebao emitirati u srijedu navečer predsjednik i njegova prva dama kažu da ih je ruska invazija još više vezala jedno za drugo.

U jednom trenutku Morgan pita bračni par: "Ovakve situacije mogu povezati brak ili ga raskinuti. Je li vaš brak sada jači zbog onoga što ste prošli?"

Zelenska odgovara: "Slažem se s teorijom da brak postaje jači s izazovima. Mislim da se u našem slučaju dogodilo isto."

Prva dama zatim se obraća svom suprugu koji već pet mjeseci vodi ukrajinski otpor, pitajući ga za mišljenje o njihovom braku.



Zelenski kaže: "Moj odgovor nije drugačiji!", na što ga Zelenska podbada: "Trebao bi imati svoje mišljenje o tome."

Smijući se, Zelenski uzvraća: "Kad si pored mene, tvoje mišljenje ima prednost!"

Zelenska se za svog supruga udala 2003. godine i zajedno imaju dvoje djece, 9-godišnjeg Kirila i 18-godišnju Oleksandru. Prva dama Ukrajine postala je nakon što je Zelenski izabran za predsjednika 2019.




Olena Zelenska ovih se dana snimila i za posebnu naslovnicu Voguea, u potezu koji su neki ocijenili kontroverznim. Za Vogue je također pričala o svom porodičnom životu: "Ovo su bili najstrašniji mjeseci u mom životu i životu svakog Ukrajinca. Iskreno govoreći, mislim da niko nije svjestan kako smo emocionalno izašli živi iz ove situacije."

Za Vogue se, zajedno sa suprugom, fotografirao i Zelenski. Zajednički su pozirali poznatoj fotografkinji Annie Leibovitz, prenosi Jutarnji.hr.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.