27.4.2023. 22:45
0
Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Rozge: Samozatajna Julija vodi potpuno drugačiji život
Osim što je njen ljubavni život već godinama pravi misterij, rijetki znaju da Jelena Rozga ima godinu i po dana stariju sestru Juliju Rozgu Ćuk.

 Jelena Rozga jako je bliska s njom te je u više navrata pričala o njoj. Otkrila je da su se dugo tukle i to do 17. godine. Već je pjevala u „Magazinu“ kad su se posvađale oko odjeće, a sestra joj je nakon toga bila puna modrica, dok je njoj falilo pola kose.

– Moja sis vodi potpuno drugačiji život. Julija je majka, predivna mama i oduvijek je bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica. Ona se odlučila za mirniji način života, ispričala je ranije za RTL Exkluziv.



Julija se ne voli javno eksponirati, pa do sad nije postoala nijedna njena fotografija. No na predstavljanju nove mirisne kreacije jednog brenda u Splitu je pozirala i fotografima koji su se tamo našli.

Julija je inače majka dvoje djece, a Jelena je vrlo bliska s nećacima. Podsjećamo, porodica je rodom iz zaseoka Rozge u Blizni Gornjoj, sela koje je 50-ak kilometara udaljeno od Splita, navodi magazin Azra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.