29.4.2024. 18:54
0
Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete
Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete.

Potvrdio je to pjevač u emisiji In Magazin. Par će po drugi put postati roditelji, nakon što su prije godinu i devet mjeseci dobili malenu Albu.

Hana je nedavno progovorila o majčinstvu za IN magazin.

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", rekla je Hana. Mnogo joj, kaže, pomažu dvije bake.

Hana napominje da je sretna što Alba odrasta u porodici punoj ljubavi.

"To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh", dodala je.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u februaru 2022. u Splitu.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.