29.4.2023. 10:42
2
Završeno renoviranje kuće Miralema Pjanića u Neumu: Prve komšije će mu biti Aljoša Čampara, Enes Begović..
Miralem Pjanić prije nekoliko godina kupio je kuću u Neumu, a za nekoliko dana ona će biti potpuno renovirana i njena vrijednost bit će mnogo veća.

Prve komšije popularnom Miretu su Enes Begović, Aljoša Čampara, Đemila Talić Gabriel...

Pjanić je jučer sa ekipom Al Sharjaha osvojio Predsjednički kup Ujedinjenih Arapskih Emirata, a njegov otac javio mu je lijepe vijesti iz jedinog bh. grada na Jadranu.

- Renoviranje je pri kraju. Kontrolišem posljednje radove. Imam dobre majstore, ali uvijek je bolje da pogledam kako je sve urađeno. Tu ću biti do 6. maja, a onda idem do Mireta. Naravno i on će dio odmora provesti u Neumu - rekao je za Faktor Fahrudin Pjanić. 

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.