2.5.2023. 20:07
0
Jennifer Lopez dobila niz negativnih komentara: "Jako je arogantna"
Na jučerašnjem tepihu spektakularne Met Gale pojavila se i Jennifer Lopez, ali ostala je u sjeni negativnih komentara.

Kao i svaki prvi ponedjeljak u maju, tako je i ovaj obilježio najveći modni dan u godini - Met Gala.
Riječ je o spektaklu koji okuplja najveća ime celebrity svijeta koja su ove godine imala zadatak odati počasti impresivnoj ostavštini Karla Lagerfelda čiji su lik i djelo bili tema ovogodišnjeg događaja pod nazivom "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".

Poznatim su stepenicama dominirale neutralne nijanse, crno-bijele kombinacije, mašne, košulje, tvid te razni motivi koji su obilježili život i karijeru jednog od najvećeg dizajnera svih vremena.

Još će se nekoliko dana govoriti i pisati o modnom vrhuncu godine, a stručnjaci prate svaki trenutak koji se dogodio. Tako je veliku pažnju dobila i pjevačica i glumica Jennifer Lopez koja je za ovu priliku odjenula Ralph Lauren svilenu haljinu s dugačkim šlepom.

Trenutno je na društvenim mrežama popularan video na kojem ona pozira pred fotografima, a ujedno im i rukom pokazuje kako da je fotografiraju. Taj je potez izazvao lavinu komentara koji ga nisu najbolje prihvatili, a mnogi su negativno reagovali i na njezino modno izdanje.

"Ovo pokazivanje je baš neprivlačno", "Ta neobična arogancija", "S ovim je outfitom sve krivo", "Ovo izgleda jako neudobno", "Previše se trudi", "Jako je arogantna", glasili su samo neki od komentara ispod videa, a mnogi su se pitali što je tačno rekla fotografima.


Inače, osim mode, na ovogodišnjem crvenom tepihu otkrile su se i dvije trudnoće. Tako je upenzionisana teniserka iskoristila upravo ovo prestižno događanje u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku da bi otkrila da očekuje drugo dijete sa suprugom, milionerom Alexisom Ohanianom, a istu je stvar napravila i manekenka Karlie Kloss koja čeka dijete s Joshuom Kushnerom nakon što su prvog sina dobili u martu 2021. godine, piše Story.hr.

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.