11.5.2023. 18:30
0
Intimno vjenčanje pjevačice: Sia se udala u vili slavnih italijanskih dizajnera
Pjevačica Sia, koja je u početku karijere najčešće skrivala lice pod velikim perikama, u italijanskom Portofinu prošlog se vikenda udala za partnera Dana Bernada. Intimna ceremonija održana je u raskošnoj vili Olivetta koja je u vlasništvu dizajnerskog dvojca Domenica Dolcea i Stefana Gabbane.

Samo šest gostiju, uključujući mladence, svjedočilo je vjenčanju, no, uprkos maloj i tajnovitoj ceremoniji, 47-pjevačica je odabrala raskošnu čipkanu vjenčanicu sirena kroja i veliki veo. Njen suprug nosio je smoking bijele boje. Par je razmijenio zavjete među romantičnim svijećama i cvjetnim aranžmanima pastelnih nijansi. Italijanska vila je, inače, poslužila kao romantična kulisa za vjenčanje i slavnom paru – Kourtney Kardashian i Travisu Barkeru, koji oko svog velikog dan, za razliku od Sie, nisu bili toliko misteriozni.

Australska pjevačica čuva svoju privatnost dalje od javnosti, pa nije poznato koliko je dugo trajala veza s Danom prije nego što su se odlučili vjenčati.

Prošle godine objavila je zajedničku fotografiju, što je i njihova jedina objavljena fotografija. Ovo je drugi brak za pjevačicu koja se krajem 2016. godine razvela od Erika Andersa, nakon dvije godine braka. Prije tri godine, Sia je otkrila i da je postala majka – usvojila je dva dječaka u dobi od 18 godina, a u međuvremenu je postala i baka. Njena prošlost obilježena je i tragedijom nakon koje se dugo oporavljala. U automobilskoj nesreći u Londonu 1997. godine poginuo je njen dečko Daniel Pontifex, nakon čega se liječila od depresije, bila je ovisna o alkoholu i tabletama protiv bolova, a razmišljala je i o samoubistvu. Priznala je kako joj je trebalo šest godina da se oporavi i nastavi normalno živjeti, navodi magazin AZra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.