23.5.2023. 10:09
1
Stručnjaci o ljubavi Bena i J. Lo nakon javnih prepirki: On voli miran život, možda poželi otići
FOTO: Getty Images
Pjevačica Jennifer Lopez (53) i glumac Ben Affleck (50) već su neko vrijeme pod lupom javnosti zbog navodnih svađa i problema u braku.

Prošle sedmice su se ‘zakačili’ na crvenom tepihu, a nakon toga su paparazzi snimili kako glumac zalupa vratima automobila dok razgovara s JLo. Navodno, Affleck teži mirnijem životu i ne želi više biti pod svjetlima reflektora, piše britanski Mirror.

“Ne izgleda kao da uživa u toj javnoj strani života glumca, kao što su primjerice dodjele nagrada i premijere. Posljednjih nekoliko puta kada je bio na dodjeli nagrada nije izgledao kao da uživa što je tamo”, rekla je Mayah Riaz, PR stručnjakinja.

“A što se više bude pojavljivao na dodjelama nagrada i pritom izgledao jadno ili kao da postoji neka napetost između njega i Jennifer, to će ona možda prije poželjeti da on uopće ne prisustvuje istina”, poručila je dalje.

Riaz je također komentirala da bi pjevačica mogla zadržati status zvijezde ako se Affleck odluči povući iz javnosti te da im to ne bi trebalo stvarati prepreku.

Što se nagađanja o prekidu tiče, misli da prepirke o kojima svi pišu uopće ne trebaju značiti da postoji neki veliki problem i njihovom odnosu.

“Ko zna kakva je stvarnost njihove veze. Da, možda su imali nekoliko svađa, čak i u javnosti, ali koji par nema? Sve što znamo jest da su još uvijek zajedno, da su par. Sada se dovoljno dobro poznaju i mislim da će ostati zajedno”, zaključila je.

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.