25.8.2023. 12:26
2
Samantha Jones ipak se vratila, za 60 sekundi scene zaradila je vrtoglavu cifru
FOTO: Printscreen
Mnogi obožavatelji serije "Seks i grad" nisu bili zadovoljni time što je jedan od omiljenih i najkarizmatičnijih likova serije Samantha Jones (Kim Cattrall) bio izostavljen u nastavku serije "And Just Like That…". Stoga, kad se sinoć lik Samanthe pojavio u finalnoj epizodi druge sezone nastavka – došlo je do pomutnje.

Nakon šestogodišnje svađe sa Sarah Jessicom Parker, koja glumi Carrie Bradshaw, Kim se zaklela da više nikad neće glumiti PR direktoricu Samanthu. Ipak, tu odluku je razmotrila ponovno jer su fanovi govorili kako priča o ljubavi i životu na Manhattanu nije ista bez nje, prenosi N1.

Kim Cattrall sinoć je na ekranu bila 60 sekundi, a priča se da je za njih dobila milijun dolara. Izgovara 20 redaka, što znači da je zaradila 16.666 dolara po sekundi scene, piše Daily Mail.

Prema Cattrall, nazvao ju je izvršni direktor HBO-a i pitao je što je potrebno da se vrati. Jedan od zahtjeva bio je da je stilizira Patricia Field, proslavljena kostimografija koja je radila na originalnoj seriji, ali ne i na ovom nastavku.

Kako Jutarnji, službeno Field nije bila dostupna jer je radila na seriji “Emily u Parizu”, a mnogi smatraju da Field zapravo nije bila angažirana kao stilistica u “And Just Like That…” zato što joj je Sarah Jessica Parker zamjerala što je bliska s Cattrall s kojom je ona u svađi. Ipak, u sinoćnjoj sceni Field je za Cattrall odabrala crvenu haljinu, srebrni kaput i veliku zelenu torbu, što je bio možda Cattrallin udarac nazad.

Osim toga, Cattrall je zahtijevala da je našminka kozmetička umjetnica Kyra Panchenko, a kosu joj je stilizirao Ryan Trygstad. Scena od 60 sekundi koja je voljeni lik Samanthe vratila na male ekrane snimana je u martu u New Yorku, a snimanje je trajalo četiri sata. Nakon toga je Kim “otišla kući i popila veliki Martini”, kaže, a dodaje da nije srela svoje bivše kolegice, prenosi N1.

(Elmedina H.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.