27.8.2023. 18:20
0
Rita Ora nakon što su joj dali zastavu Srbije: Želim da stavim do znanja da sam ponosna Albanka
Rita Ora, pjevačica albanskog porijekla, tokom nastupa u Mađarskoj nosila je srbijansku zastavu, a kada je snimak isplivao u javnost ona se odmah oglasila i pravdala za svoj potez na sceni.

Zastavu joj poklonio momak iz publike

Albanska pjevačica je, naime, izjavila da joj je srbijansku zastavu poklonio momak iz publike i da u početku nije shvatila kojoj zemlji pripada. Također, dodala je da je shvatila da je srbijanska zastava u pitanju nakon što je napustila scenu.

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svjetala na bini nisam jasno vidjela čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srbijanska zastava, a ne mađarska.

"Ponosna Albanka sa Kosova"

Iako cijenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namjera da ne poštujem svoje naslijeđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - izjavila je Rita Ora za Klan Kosova.

Podsjetimo, Rita Ora je i nedavno uzburkala javnost regiona kada je pozirala ispred bilborda koji najavljuje njen novi album, međutim u tom momentu se na reklami pojavio najbolji srbijanski teniser Novak Đoković i ona je nezadovoljno odmahnula rukom.


(Admir O.)

Rita Ora
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.