3.9.2023. 13:16
0
Salma Hayek na plaži slavi 57. rođendan
Salma Hayek napunila je 57 godina te rođendan obilježila fotografijama s plaže.

- Tako sam sretna što sam živa i tako sam zahvalna za sve čime sam blagoslovljena! Moja voljena porodica, moji dragi prijatelji, moje zdravlje, moj posao, moj tim, moj odnos prema životinjama i prirodi i ljubav svih mojih vjernih fanova... Sretan mi 57. rođendan - napisala je uz fotografije u kupaćem kostimu koje je lajkalo 1.3 miliona ljudi.

Salma godinama oduševljava izgledom, a jednom je prilikom otkrila da se bavi jogom kako bi održala liniju. "Neki ljudi su disciplinirani pa vježbaju ujutro. Ja nikad nisam razvila tu naviku. Nemam vremena za vježbanje. Radim", rekla je pa otkrila da umjesto toga ona u danu pronalazi vremena za "hatha jogu", koja se sastoji od niza položaja koji pomažu opustiti tijelo kroz meditaciju i tehnike disanja.

U januaru 2020. na pitanje novinara o starenju 55-godišnja zvijezda komentirala je da osjeća lagani pritisak, ali da se nada da se s godinama neće razočarati. "Plastične operacije sigurno neću raditi. Treba starjeti graciozno i dostojanstveno", zaključila je, prenosi Avaz.


(Elmedina H.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.