11.10.2023. 21:48
0
Will Smith već sedam godina ne živi sa suprugom zbog koje je ošamario kolegu 2022.
Jada Pinkett Smith je otkrila da ona i njen suprug, glumac Will Smith od 2016. godine vode „potpuno odvojene živote“, iako nisu zakonski razvedeni.

Pinkett Smith je u izjavi za NBC News rekla da o prekidu nisu ranije obavijestili javnost jer nisu bili spremni. Dodala je kako su ona i Will Smith pokušavali pronaći način da unatoč svemu održe svoju vezu.

“Kako to prezentirati ljudima?” Nismo pronašli način”, rekla je Pinkett Smith za NBC News.

Jada Pinkett Smith (52) i Will Smith (55) u braku su od 1997. godine, a njihova veza dospjela je pod lupu javnosti 2020. godine kada je pjevač August Alsina rekao da je u romantičnoj vezi s Pinkett Smith, što je ona i potvrdila.

“Ušla sam u vezu s Augustom”, rekla je Smithova supruga u talk showu koji je vodila, objašnjavajući da su ona i Smith u to vrijeme prolazili kroz težak period.

Will Smith je ošamario voditelja Chrisa Rocka na dodjeli Oscara 2022. nakon što se našalio na račun frizure Pinkett Smith.

Naime, ona boluje od alopecije zbog koje joj i opada kosa. U intervjuu za NBC News rekla je da je do kraha braka došlo iz više razloga.

Dodala je kako je obećala da neće biti razloga za razvod te da zasad to obećanje nije uspjela prekršiti. Više detalja o braku, karijeri, odrastanju sa suprugom Willom Smithom otkrila je u svojim memoarima koji bi trebali izaći 17. novembra.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.