31.10.2023. 8:29
0
Sin Aleksandre Prijović izašao na binu i nasmijao publiku u Sarajevu
Mlada i uspješna pjevačica Aleksandra Prijović održala je tri spektakularna koncerta u Sarajevu, u Zetri, a sve tri noći, na bini joj se pridružio njen sin Aleksandar, koji je publiku potpuno raznježio.

Prve noći bio je veoma sramežljiv, dok se sinoć opustio, a već danas je potpuno vladao scenom, kada se pojavio sa svojim kumićem Todorom uz numeru "Zvuk tišine".

"Moram da kažem nešto, dok su moje kolege pevale, a ja se presvlačila, moj sin Aki je ušao kod mene i rekao: 'Mama, hoću li ja večeras izaći na binu?'. Ja sam mu rekla da može, ako želi... Onda je došao opet, nije zaboravio šta sam obećala i rekao je: 'Mama, ali, molim te, ja bih voleo da izađem sa tobom!", rekla je Aleksandra.

Potom je i predstavila sina koji je imao "pojačanje".

"Tako da, ovo je moj sin Aleksandar, a ovo naš kumić Todor. Aki nije želeo da izađe bez njega. Pa sada kad ste već izašli, hajde da pošaljemo poljubac zajedno", rekla je Aleksandra, prenosi Telegraf.

Kada su to uradili, Aki, kako Prija tepa svom sinu, rekao je mami.

"Idemo mi da se borimo", rekao je mali Aleksandar.

Svi u publici su se slatko nasmijali.

"Idete vi da se borite? Važi", nasmijala se i Aleksandra koja ih je ispratila.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.