31.10.2023. 10:17
0
Dirljiva poruka bivše Perryjeve zaručnice: "Osjećam olakšanje jer si napokon u miru"
Bivša zaručnica pokojnog Matthewa Perryja Molly Hurwitz oglasila se na svom Instagramu nakon smrti glumca te napisala dirljivu poruku.

"Svidjelo bi mu se koliko svijet sada priča o njegovom talentu. Bio je stvarno jako talentiran. Kad se približavao reunion Prijatelja, zajedno smo gledali seriju. 'Jebote, kako sam bio dobar! Jesi vidjela?' Premotavali bismo i proučavali scene. Naše poštovanje humora je bilo nešto što nas je spajalo. To što sam bila s njime kada je ponovno otkrivao koliko je genijalan je bilo čarobno", napisala je uz fotografiju Perryjeve siluete.

"No, naravno da sam poznavala tog čovjeka i na puno drugačiji način. Iako sam ga voljela više nego što sam to mogla shvatiti, bio je kompliciran i uzrokovao je bol koju nikad nisam poznavala. Niko u mom odraslom životu nije imao takav utjecaj kao Matthew Langford Perry. I jako sam zahvalna na tome, za sve što sam naučila iz naše veze", dodala je.

"Matty, osjećam olakšanje jer si napokon u miru", poručila je za kraj.


Podsjetimo, o njihovoj vezi počelo se šuškati još 2018. godine, a par se zaručio 2020., no raskinuli su zaruke godinu dana kasnije.

Zvijezda serije Prijatelji Matthew Perry preminuo je 29. oktobra u dobi od 54 godine. Njegovo tijelo pronađeno je u kadi u njegovoj kući u Los Angelesu.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.