23.12.2023. 11:33
0
Tužne vijesti stižu iz doma Dragane Mirković
Suprug Dragane Mirković podijelio je tužne vijesti. Samo dvije godine nakon što mu je preminuo otac, Toniju Bijeliću umrla je majka.

Ovu vijest je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio Toni uz njenu crno-bijelu fotografiju, te se na taj način oprostio od svoje majke:

– Počivaj u miru, majko – napisao je kratko u objavi, a uzrok smrti se i dalje ne zna.

Podsjetimo, svekar Dragane Mirković iznenada je preminuo prije dvije godine, i tada se Toni oglasio na Instagramu.

 „Počivaj u miru, tata“, napisao je slomljen od bola Toni na svom profilu na Instagramu, a poslije velike porodične tragedije oglasila se i Dragana.

„Posljednji pozdrav mom dragom svekru. Počivaj u miru, Anto Bijelić“, ovim riječima pjevačica se javno oprostila od voljenog člana porodice, prenosi Azra.


 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.