26.12.2023. 22:23
0
Otac Anela Ahmedhodžića o sinu: "Ulijenio se i zaljubio! Baraž u martu? Ne znam, ako ga žena pusti"
Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg fudbalskog A reprezentativca Anela, uveliko je zaslužan što njegov sin igra za Bosnu i Hercegovinu.

I, dok većina porodica igrača na kapaljku dijeli bilo šta sa javnosti, Ahmedhodžić senior poznat je po tome da vrlo otvoreno komunicira sa navijačima na društvenim mrežama, što javnost često i zloupotrebljava.

Kako piše Reprezentacija.ba sada je upozorio kako se Anel ulijenio, a sve na komentarima uz vijesti o njegovom upitnom statusu za meč protiv Lutona (zaigrao je i postigao prvjenac u elitnom razredu engleskog fudbala). Pitanje je da li se Mirsad Ahmedhodžić šalio ili je mislio ozbiljno. Ako je u pitanju ovo drugo, onda je to zabrinjavajuće...

- Što je igr'o, igr'o je. Ulijenio se i zaljubio - napisao je Mirsad Ahmedhodžić, a na pitanje njednog navijača da li će biti spreman za utakmicu baraža protiv Ukrajine u martu, odgovorio je:

- Ne znam, ako ga žena pusti.



Ahmedhodžić u posljednje vrijeme nije dolazio na reprezentativna okupljanja. Nakon što je u junu bio na klupi u duelu protiv Luksemburga propustio je sve ostale mečeve kvalifikacija za EURO 2024 (dva susreta protiv Lihtenštajna, Island, Luksemburg, Portugal i Slovačku).

Selektor Savo Milošević najavio je da su izglađeni odnosi sa Ahmedhodžićem i da će biti na raspolaganju za utakmice baraža za EP, protiv Ukrajine i eventualno finale.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.