4.1.2024. 13:48
2
Pokušavala se neuspješno "probiti" preko portala, dok je Amidžić nije proslavio: Dok je bila anonimus počela se zabavljati sa 17 godina starijim voditeljom pa je ovaj zaposlio
Srbijanski voditelj i pjevač Ognjen Amidžić, potvrdio je da je oženio 17 godina mlađu voditeljicu, a koja mu je inače i radna kolegica u emisiji koju uređuje, Minu Naumović.

On je u izjavi tamošnjim medijima kazao da su oboje željeli da to bude bez buke, njihov intimni čin. 

"Mi smo već živjeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želio da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate", rekao je za Blic.rs.

Oni su ljubavnu vezu započeli nakon što se Ognjen poslije 10 godina braka razveo od Danijele Dimitrovske s kojom ima sina Matiju.

Mina i Ognjen će uskoro dobiti dijete, a on je nedavno govorio o njenoj trudnoći.

"Mogu reći da smo Mina i ja presretni. Ovo smo baš željeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno samo prestran. S druge strane, ja sam malo sujevjeran. Ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo OK. Od ovoga nema ništa bolje, jače i sretnije da se desi, tako da ću možda jedino biti sretniji kada beba dođe na svijet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba", kazao je.

Čuva privatnost

Do pojavljivanja u emisiji Ognjena Amidžića, Mina je bila apsolutni anonimus. O njenom životu se ne zna previše, jer svoju privatnost čuva. 



Prema pisanju srbijanskih medija, prije pojavljivanja u Ognjenovoj emisiji, pokušavala se "probiti" preko nekih portala, ali nije uspjela.

Ipak, iz aktivnosti na društvenim mrežama može se zaključiti jedna stvar -  voli putovanja.



 
Vezu započeli u augustu 2022. godine

Prema pisanju Kurira, njih dvoje su vezu započeli u augustu 2022. godine.

Kako piše isti medij, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a intenzivnije su se počeli družiti nakon Ognjenovog razvoda od srbijanske manekenke Danijele Dimitrovske.

Nekoliko sedmica nakon početka veze, srbijanski voditelj joj je ponudio posao u njegovoj emisiji, što je Novosađanka i prihvatila. 

I Amidžić je, govoreći o početku veze sa Minom, rekao da se sve desilo vrlo spontano. 

"Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje...ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je ona isto iz Šabca rodom i moj otac je njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao", kazao je Ognjen.

Meta negativnih reakcija

Mina je već nekoliko mjeseci na meti negativnih poruka i komentara na društvenim mrežama. Tako redovno objavljuje kakve joj poruke pristižu. Najčešće je optužuju za "otimanje muža".

U septembru prošle godine je objavila da su je mediji predstavili kao negativca.

"Mjesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i prijetnji zbog medijske kampanje (namjerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala“, napisala je Mina na storiju na Instagramu pa nastavila:

"U petom mjesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir."

"Ukoliko i dalje imate potrebu da sjedite na mom profilu, čekajući da vidite gdje sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rješiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro", poručila je voditeljica.

U novembru prošle godine je objavila screenshot poruke sljedećeg sadržaja: 

"Lijepo te je mama naučila da rasturaš tuđe brakove, zavodiš i otimaš tuđe muževe i oca djetetu, svaka čast. Bravo za roditelje i vaspitanje", napisao joj je nepoznati muškarac na Instagramu. 

Ona mu je putem storyja sa porukom:

"Ja vas molim da ne preskačete terapije i da mi se skinete sa vrata."

Mina Naumović

Kada joj je nepoznata žena u poruci napisala da neće izgraditi sreću na tuđoj nesreći, te da se džaba snima i slika, ona je poručila da slične poruke dobija "sto puta dnevno".

"Smislite neku novu rečenicu, budite originalni, ovakvih dobijam oko 100 dnevno i više me ne zabavlja, a ja volim da mi je zabavno. I obavezno terapija pred spavanje", napisala je Mina. 

Mina Naumović

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.