23.1.2024. 21:43
0
Oglasio se Popović: Severina više od pola termina uopće nije ni dolazila po dijete
Vrhovni sud poništio je odluku Županijskog suda u Splitu kojom je starateljstvo nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića podijeljeno među roditeljima.

Nakon odluke suda oglasio se Popović koji je rekao kako "ovo ne znači da gospođa majka neće moći viđati dijete".

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom vijeća od pet vrhovnih sudija. Odluka je pravedna i zadovoljan sam ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i drugi sudionici ovog postupka su nanijeli su nenadoknadivu štetu našem djetetu. 

Nastavit ću koristiti sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome sudjelovali i da za to budu adekvatno sankcionirani.

Tih 20 mjeseci kada je dijete živjelo kod mene, majka više od pola termina nije dolazila po dijete, a što je još gore nije ni tražila da više bude s djetetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156 - rekao je Popović.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.