12.4.2016. 12:25
0
U Doboju uhapšen otac zbog obljube kćerke
Policija u Doboju lišila je jučer slobode M.R. s područja tog grada, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad nemoćnom osobom.

Iz policije navode da postoji osnov sumnje da je M.R. izvršio obljubu nad svojom maloljetnom kćerkom, iskoristivši njenu duševnu nerazvijenost usljed koje nije bila sposobna da pruži otpor, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Od nadležnog Centra za socijalni rad maloljetnica je kategorisana kao osoba s posebnim potrebama, koja se nalazi u odmaklom stadiju trudnoće. 

Nakon izvršene kriminalističke obrade od strane Sektora kriminalističke policije CJB Doboj,  M.R. će zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.