26.3.2024. 8:37
0
Gorjela kuća u Hadžićima, porodica ostala na ulici
FOTO: screenshot
U Hadžićima kod Sarajeva večeras nešto poslije 18 sati došlo je do požara na kući, potvrđeno je za Faktor u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi Kantona Sarajevo.

Kako su kazali vatrogasci, dojavu o požaru dobili su u 18.16 sati te je na mjesto događaja upućeno vatrogasno vozilo iz Hadžića sa dvojicom vatrogasaca.

“Požar je zahvatio potkrovlje, a vatra je ugašena brzom intervencijom vatrogasaca, koji su na mjestu događaja bili već u 18.19 sati. U 18.56 sati požar je u potpunosti ugašen”, rekli su vatrogasci, dodajući da nije bilo povrijeđenih.



Portal Crna-Hronika.info piše da su Sanela i Kenan sa dvoje mališana ostali bez krova nad glavom i na ulici.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.