13.1.2019. 16:55
0
U Travniku uhapšena žena zbog ubistva muškarca u kafani
Nakon što su jutros pripadnici PU Travnik u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Kalibunaru, travničkom prigradskom naselju, pronašli tijelo muškarca te izvršili uviđaj u saradnji s pripadnicima Tužilaštva SBK, došlo se do saznanja da se radi o ubistvu.

Dojava o pronalasku tijela je u PU Travnik zaprimljena u 6.35 sati, nakon čega su brojne nadležne dežurne ekipe izašle na teren.

Prilikom uviđajnih radnji utvrđeno je krivično djelo ubistvo u kojem je smrtno stradao muškarac inicijala H. T. (58) u Travniku, kazao je portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.

- Poduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, došlo se do saznanja da se u vezu s ovim krivičnim djelom dovodi žena, rođena 1977. godine u Travniku, koja je uhapšena i, nakon završene kriminalističke obrade, bit će predata nadležnom tužilaštvu - rekao je Hodžić.

Detalji o načinu na koji je muškarac preminuo nisu saopćeni, prenosi Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.