28.4.2022. 18:58
0
Muškarac u Sarajevu ubijen pa zapaljen: Dvije osobe uhapšene
U požaru koji je sinoć izbio u centru Sarajeva, u ulici Odobašina, pronađeno je ugljenisano tijelo jedne osobe koja je prethodno ubijena, potvrdili su iz policije pisanje portala Hayat.ba.

Kako je kazao portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić, nakon ugašenog požara policija je zatekla nepoznat leš za koji je uviđajem i vještačenjem utvrđeno da se radi o osobi koja je prethodno ubijena.

"U namjeri da prikriju krivično djelo i tragove izazvali su požar u kojem je izgorjelo tijelo. Intenzivnim radom policijskih službenika tokom današnjeg dana policija je uspjela otkriti i identitet osobe koja je ubijena, ali i dva lica koja se dovode u vezu s ovim krivičnim djelom. Ta dva lica su pronađena i lišena slobode na području Kantona Sarajevo", kazao je Hadžiabdić za Hayat.ba.

Nije  mogao otkriti identitet uhapšenih, ali ni ubijene osobe.

Policija zna identitet ubijenog – dodao je Hadžiabdić.  

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.