3.12.2022. 14:39
0
Sarajevska policija objavila detalje sinoćnje nesreće: Pet osoba povrijeđeno, od toga dvije teže, među njima i Afganistanci
MUP Kantona Sarajevo oglasio se saopćenjem za javnost povodom sinoćnje saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Binježevo u blizini Sarajeva.

Tom prilikom došlo je do sudara Peugeota, registarskog broja E86-A-511, kojim je upravljao vozač G. M. (49) iz Sarajeva i Škode Octavije, registarskog broja TA 150036, kojom je upravljao vozač S. B. (60) iz Sarajeva. 

Iz sarajevske policije su kazali da je pet osoba zadobilo tjelesne povrede.

-  Teške tjelesne povrede zadobio je vozač peugeota G. M.  i putnik iz Škode Octavije N. A. (28) iz Afganistana, a kojima je ljekarska pomoć pružena u KUM-u UKC Sarajevo. Lakše tjelesne povrede zadobila je putnica iz Peugeota G. Ž. (44) iz Sarajeva, te putnici iz Škode Octavije S. A. (21) i maloljetnik rođen 2008. godine, obojica iz Afganistana, saopćeno je iz policije. 

Uviđaj na licu mjesta obavili su službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage i Odjeljenja za kriminalističku tehniku i forenziku Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.