23.5.2023. 9:21
0
Izgubljen još jedan život na bh. cestama: U nesreći poginula žena, dvije osobe povrijeđene
FOTO: ilustracija
Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na području Mrkonjić Grada.

U PU Mrkonjić Grad su rekli da se nesreća dogodila na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Jezero, u mjestu Majdan, juče oko 14.20.

"U nesreći su učestvovali automobil „mercedes“ kojim je upravljao E.K. sa kojim se u vozilu nalazila saputnica A.K. oboje iz Velike Kladuše i vozilo „audi“ kojim je upravljala D.A. iz Mrkonjić Grada. U ovoj saobraćajnoj nesreći tjelesne povrede su zadobili D.A., E.K. i A.K. kojima je medicinska pomoć ukazana u Dom zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je D.A. na dalje liječenje upućena u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje naknadno preminula",  istakli su u policiji.

E.K. i A.K. su na dalje liječenje su upućeni u Dom zdravlja Jajce.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nesreće.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.