27.6.2023. 12:49
0
Poznat identitet nastradalog muškarca kod Živinica: Iza Halida ostala supruga sa 4 djece
FOTO: Crna hronika
Vozač iz Donje Višće kod Živinica, čiji su inicijali H.L. (45), poginuo je u slijetanju Opel merive na lokalnom putu u Šišićima kod ovog grada, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Suvozač u ovom vozilu, čiji su inicijali F.N. (33), iz Šišića, lakše je povrijeđen.

Poginuo je Halid Lončić iz Gornje Višće Polja, prenosi Crna Hronika. Iza Halida ostala je supruga Jasmina i 4 djece.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 22:40 sati.

Smrt vozača konstatovao je dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Živinice. Policija je obavila uviđaj, a o ovoj saobraćajnoj nesreći obaviješten je kantonalni tužilac.

Posljednji ispraćaj nastradalom Halidu planiran je za sutra 28.6.2023. godine na lomalnom groblju u Gornjim Živinicama.

Oglasio se i MUP TK o navedenoj nesreći.

Dana, 26.6.2023.godine oko 22,40 sati na lokalnom putu u mjestu Šišići, grad Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda – slijetanje sa puta u kojoj je učestvovao H.L., rođen 1978.godine iz Donje Višće, grad Živinice koji je upravljao pmv. “Opel Meriva”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač H.L., čiju smrt je konstatovao dežurni ljekar u SHMP Doma zdravlja Živinice, dok je saputnik u navedenom vozilu F.N., rođen 1990.godine iz Šišića, grad Živinice zadobio laku tjelesnu povredu konstatovanu od strane ljekara Klinike za ortopediju i traumatologiju UKC-a Tuzla.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK-a, a uviđaj su na licu mjesta izvršili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Živinice.


(Elmedina H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.