28.7.2023. 9:29
0
Jučer burno u Neumu: Masovna tučnjava, saobraćajne nesreće, oštećena bašta pizzerije
FOTO: N1
Dana 27.7.2023. godine u PS Neum je prijavilo više građana da je u Ulici Franje Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba.

U narušavanju JRiM sudjelovali su S.M. (1986) iz Neuma, M.M. (1990) iz Živinica, A.T. (1976) iz Visokog, R.P. (1995) iz Stoca, S.B. (1983) iz Neuma tučnjavom protiv S.D. (2006) iz Stoca, M.M. (1989) iz Neuma, A.Z. (1998) iz Gračanice, M.B. (2000) iz Neuma i T.P. (1997) iz Gračanice. Lakše tjelesne ozljede zadobili su M.A. i A.Z. Osoba S.M. zadržana je u prostorijama Policijske postaje do otriježnjenja. 

Prilikom narušavanja JRiM došlo je i do prometne nesreće u kojoj je S.B. vozilom marke Golf udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne pizzerije. Očevid je izvršen od strane djelatnika PS Neum. Prilikom smirivanja nastale situacije došlo je do prometne nesreće u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo marke VW Golf od strane vozila marke BMW kojim je upravljao R.P. Očevid prometne nesreće izvršili su policijski djelatnici PS za SP Čapljina. 

Poduzete su sve potrebne mjere, te slijedi podnošenje prekršajnih prijava, navode iz MUP-a HNŽ, prenosi Bljesak. 

(Erna H.) 

 
MUPNEUM
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.