3.8.2023. 17:12
0
Detalji napada u hotelu "Jablanica": Vlasnik hotela se navodno posvađao s radnicom zbog plate pa je pretukao
Slučaj Amira Džafića, vlasnik hotela "Jablanica", koji je i utorak brutalno pretukao svoju uposlenicu, preuzelo je Tužilaštvo HNK- podružna kancelarija Konjic, prenosi avaz.

Kako  je iz Tužilaštva potvrđeno, jučer je napadnuta uposlenica hotela "Jablanica" K. E. (28) otpuštena iz bolnice i saslušana u Tužilaštvu.

Istraga se nastavlja

- Osumnjiičeni i oštećena su saslušani, sve ostalo je prikupljeno, te je utvrđeno da nema elemenata za pritvor. On je na zadržavanju bio dva puta po 24 sata i bit će pušten na slobodu - rečeno nam je iz Tužilaštva.

Dodali su da se istraga protiv osumnjičenog dalje nastavlja, te da će on sigurno biti kažnjen za svoje postupke.

Djevojka izvukla deblji kraj

Kako nezvanično prenose mediji, do napada je došlo nakon svađe zbog plaće. Zbog rasprave o radno-pravnom statusu, došlo je do naguravanja i bitke u kojoj je djevojka izvukla deblji kraj.

Iz SKB Mostar za "Avaz" je ranije potvrđeno da je djevojka kod njih hospitalizirana na Odjelu za maksilofacijalnu hirurgiju. Kako su naveli, riječ je o teškim tjelesnim povredama. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.