14.10.2023. 15:53
0
Tragičan ishod saobraćajke u Banjaluci: Jedan mladić preminuo, drugom se ljekari bore za život
FOTO: N1
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prijepodne u centru Banjaluke smrtno je stradao 24-godišnji Banjalučanin Mladen Malić, a tri osobe su teže povrijeđene. Ova informacija potvrđena je za N1 u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Kako su saopštili iz ove institucije u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11:30 učestvovalo je putničko vozilo marke “Škoda fabia” kojim je upravljala Banjalučanka Božana Damjanović (46) i motocikl marke “Yamaha” na kojem su bili preminuli Mladen Malić (24) i David Bojić (24) koji je takođe prevezen na Urgentni centar UKC-a.

“Prilikom saobraćajke povrede je zadobila i pješak Slavka P. (65) iz Mrkonjić Grada”, rečeno je u OJT Banjaluka, prenosi N1.

Svi povrijeđeni pacijenti nalaze se na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. U toj zdravstvenoj ustanovi je navedeno da su nakon saobraćajne nesreće na UKC dovezena četiri pacijenta, među kojima dvije žene i dva mladića.

“Jedan pacijent je preminuo, jedan je životno ugrožen i biće smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, dvije žene su u observaciji i stabilnog su zdravstvenog stanja”, rečeno je na UKC.

Uviđaj je, zajedno sa pripadnicima banjalučke Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Vukašin Kondić koji je naredno da budu preduzete sve potrebne istražne radnje radi utrvđivnja okolnosti nezgode, a biće izvršena i obdukcija stradalog u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.