26.10.2023. 21:37
0
Jeziv sudar na brzoj cesti kod Banje Luke: Vozio u suprotnom smijeru i udario u Audija. Golf je potpuno smrskan, vozač poginuo
FOTO: ATV
Jedna osoba poginula je u stravičnom sudaru "Golfa" i "Audija" koji se dogodio na brzom putu Banja Luka - Klašnice, javlja ATV.

Do nesreće je došlo oko 17.25 sati u Glamočanima kod Laktaša kada se vozač "Golfa" iz Klašnica uključio u pogrešan smjer na brzom putu prema Banjoj Luci.

Ubrzo je došlo do silovitog sudara sa "Audijem". Koliko je udar bio jak svjedoče i fotografije sa lica mjesta na kojima se vidi smrskani "Golf", koji se po svemu sudeći nakon sudara sa "Audijem" odbio i udario u betonsku ogradu.

Zbog nesreće saobraćaj na ovoj dionici puta je potpuno obustavljen i preusmjerava se na stari put, već kod "NIS" pumpe u Trnu.

Na licu mjesta nalazi se policija, a na teren je izašao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji rukovodi uviđajem.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.