1.11.2023. 12:51
0
Na Palama uhapšeni Šveđanin i Libanac: Dovode se u vezu s likvidacijom Harrisa Osterdahla
Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas još dvije osobe za koje se sumnja da se mogu dovesti u vezu s ubistvom švedskog državljanina Harrisa Osterdahla i ranjavanjem ?lvira Mutića u Sarajevu.

Zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu sinoć je na području Sokoca uhapšen Oliver Herbert Peter, državljanin Švedske. Danas su na području Pala uhapšene još dvije osobe, koje su također, kako saznaje "Avaz", strani državljani.

Hapšenje je usljedilo nakon što su pripadnici MUP-a RS i PU Istočno Sarajevo izvršili pregled više objekata na teritorije RS. 

Navedeni portal otkriva da su uhapšeni državljani Libana i Švedske.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.