18.12.2023. 11:10
0
Nakon noćnog provoda u Mostaru: Dvojica Splićana i Dubrovčanin završili u Hitnoj
FOTO: Facebook
Trojica državljana Republike Hrvatske, Splićani D.J. (26) i S.Đ. (35) te A.S. (31) iz Dubrovnika u Mostaru gdje su tokom noći sa subote na nedjelju bili u noćnom klubu „Cube“ pretrpjeli fizički napad.

Zbog ozljeda su završili u Hitnoj pomoći, a jedan od njih D.J. je prevezen na Centar urgentne medicine (CUM) SKB Mostar.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, policiju je jučer u 2.50 sati o tome obavijestio dežurni ljekar Hitne pomoći.

- Policijski službenici su utvrdili da su navedene osobe bile u noćnom klubu „Cube“ te da su se penjali po stolicama u unutrašnjosti objekta zbog čega su ih zaštitari agencije „Elite“ , njih šest-sedam , izbacili van iz objekta. Tu su osobu D.J. udarali, dok je ležao na zemlji, a jedan od zaštitara je, navodno, imao kapu fantomku na glavi i u ruci palicu kojom je više puta udario D.J. Slijedi daljnji rad na rasvijetljavanju događaja - naveli su iz MUP-a HNK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.