2.1.2024. 19:18
0
Noćna mora svakog roditelja - Turista izgubio dvogodišnje dijete u Sarajevu: Pronađeno nekoliko sati kasnije
FOTO: Ilustracija
U glavni grad Bosne i Hercegovine stigli su i brojni turisti. U takvoj gužvi danas se dogodila i jedna nemila i dramatična situacija.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, kod Sebilja je jedan strani državljanin izgubio dvogodišnje dijete u ogromnoj gužvi. Nakon par sati, dijete je pronađeno na Ferhadiji.

- Dijete je pronađeno na Ferhadiji, čuvajmo svoju djecu maksimalno na oku uvijek, baš je bilo stresno, da im Allah olakša današnji dan. Čovjek je urlao dozivajući svoje dijete, na hajr! Djeca su mala radoznala sve žele da vide, čuvati strogo, objavila je detalje Alma Mahmutović Katica na svom Facebook profilu, prenosi Crna Hronika Info.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.